Rama Tours

Malakka, Puri Malacca hotel

Het Puri Malacca hotel is een klein koloniaal hotel in de voormalige Heerenstraat, zeer centraal gelegen in de Chinese wijk van Malakka. Puri Malacca is een historisch Peranakan huis dat is omgetoverd tot een schattig hotelletje in het centrum van de stad. Het hotel wordt omringd door allerlei antiekwinkeltjes. Op loopafstand vindt u de bijzondere bezienswaardigheden. Het lokale leven trekt aan u voorbij bij een verblijf in het Puri Malacca hotel en te samen met de persoonlijke service is uw verblijf hier zeker uniek te noemen.

Kamers
Er zijn 80 kamers te vinden in het hotel, waarvan een verblijf in de superior en de deluxe kamer aan te raden is. Alle kamers zijn eenvoudig, maar schoon en voorzien van airconditioning en koffie- en theefaciliteiten faciliteiten. De kamers komen uit op de binnenplaats: een mooie tuin waar uw ontbijt wordt geserveerd.

Faciliteiten
Helaas heeft dit stadshotelletje geen zwembad, maar voor één of twee avonden waant u zich in een aparte sfeer! Op het terras van de binnenplaats kunt u genieten van een drankje en de rust.

Meer informatie rondreis West-Maleisië »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel