Rama Tours

Malakka, The Majestic

Wanneer de voorkeur uit gaat naar een luxe wat rustiger gelegen accommodatie, dan is The Majestic hotel in Malakka een goede keuze. The Majestic hotel is gelegen aan de Malakka rivier vlakbij het historische centrum. Een hotel dat intimiteit en luxe uitstraalt. De entree van het hotel was vroeger een traditioneel huis in Malakka en het pand dateert uit 1920. De historische architectuur is grotendeels bewaard gebleven, zo is de vloer nog steeds intact en zijn er prachtige teakhouten meubelen en kunst te vinden. Een prachtige luxe boutique hotel om tijdens uw verblijf in Malakka te verblijven!

Kamers
De ruime kamers bieden u een combinatie van luxe, traditionele en moderne inrichting. Door de kamerhoge ramen valt er veel licht naar binnen en is de houten vloer mooi zichtbaar. Er is een badkuip aanwezig met de mogelijkheid om vanuit een heerlijk warm bad naar uw tv te kijken. Verder zijn de kamers voorzien van een regendouche, airconditioning, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, minibar, bureautje en zitje. Er zijn totaal 52 deluxe kamers en 2 suites die alle over de Malakka rivier uitkijken.

Faciliteiten
Wanneer u iets van de typische Baba en Nyonya cultuur wilt proeven bent u in het The Mansion restaurant van deze accommodatie aan het juiste adres, maar er worden ook Europese gerechten geserveerd. Een lekker drankje kan in The Lounge of The Bar worden genuttigd. Daarnaast beschikt deze accommodatie over een zwembad, bibliotheek, fitnessruime en een uitstekende spa. De spa in dit hotel maakt gebruik van de helende tradities van Malakka en zijn de  therapieën gebaseerd op de Baba en Nyonya cultuur.

Meer informatie rondreis West-Maleisië »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.