Rama Tours
9,4
36 beoordelingen

Huwelijksreis

Een huwelijksreis is een hele bijzondere reis die u, als het goed is, maar één keer in uw leven zult maken. Daarom is het belangrijk dat alles goed geregeld is, zodat u optimaal van deze reis én van uw kersverse man of vrouw kunt genieten. Omdat het plannen van de huwelijksdag vaak al genoeg werk met zich meebrengt, kunt u bij het plannen van de huwelijksreis waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. De specialisten van Rama Tours kunnen in nauw overleg met u een reisvoorstel op maat opstellen voor een huwelijksreis in Zuidoost-Azië. Denk bijvoorbeeld aan een memorabele huwelijksreis naar Bali, Thailand of Sri Lanka of een rondreis door meerdere landen.

Persoonlijk reisplan aanvragen

Huwelijksreis naar Zuidoost-Azië

Zuidoost-Azië is bij uitstek geschikt als bestemming voor uw huwelijksreis. De omgeving is bijzonder, het klimaat is er aangenaam en u vindt er alle faciliteiten om optimaal te kunnen genieten. Omdat onze reisspecialisten alle bestemmingen zelf hebben bezocht, kunnen we u optimaal adviseren op basis van onze eigen reiservaringen. Zo kan er bijvoorbeeld geheel naar uw wensen een combinatie van ontspanning, natuur en cultuur worden samengesteld. Eerst een paar dagen ontspannen aan het strand en daarna een meerdaagse jungletocht maken? Geen enkel probleem! Maar ook duiken in paradijselijk Wakatobi of een onvergetelijke ballonvaart in Bagan behoren tot de mogelijkheden tijdens uw droomreis.

Topbestemmingen voor een huwelijksreis in Zuidoost-Azië

Indonesië: Indonesië is het land met de meeste eilanden ter wereld. De populairste eilanden voor een huwelijksreis zijn Bali, Java en Sulawesi. Maar avonturiers kunnen bijvoorbeeld ook een reis op Sumatra of West-Papua maken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een passend reisvoorstel doen.

Sri Lanka: Een honeymoon naar Sri Lanka bestaat meestal uit een combinatie van een strandvakantie met het bezoeken van een of meerdere nationale parken. De natuur op Sri Lanka is prachtig, maar ook op cultureel gebied is er genoeg te beleven.

Maleisië: Maleisië is een veelzijdige honeymoon-bestemming die deels op het schiereiland West-Maleisië ligt en deels op Borneo. Voor de mooiste stranden kunt u bijvoorbeeld Langkawi of Perhentian bezoeken, maar voor meer avontuur mag ook een bezoek aan de jungle op Borneo niet ontbreken.

Thailand: Thailand heeft prachtige stranden voor een onbezorgde luxe strandvakantie, maar beschikt ook over interessante steden zoals Bangkok en Chiang Mai. Het is bovendien ook mogelijk om een huwelijksreis naar Thailand te combineren met een reis door Cambodja en/of Laos.

Uw huwelijksreis laten verzorgen door Rama Tours

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de zaken die uw huwelijksreis net even specialer zullen maken dan een normale vakantie. Denk daarbij aan een uniek hotel op een bijzondere locatie, de meest prachtige plekjes om samen te bezoeken en de leukste restaurants om te eten. Op basis van uw wensen en budget kunnen we een vrijblijvend voorstel doen dat bestaat uit locaties, accommodaties en activiteiten. Uiteraard beslist u zelf hoe de reis er uiteindelijk uit komt te zien. Alles gebeurt in nauw overleg en wordt altijd geheel naar uw wensen vormgegeven. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om uw wensen door te spreken.

Uw reiswensen doorgeven

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 128 beoordelingen

Meer recensies
Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.