Rama Tours

Nieuwe rondreis: Authentiek Thailand

24 november 2023

Voor reizigers die graag kennis willen maken met het échte Thailand, presenteren wij nu een nieuwe rondreis: Authentiek Thailand! Weg van het massatoerisme, ontdekt u de hoogtepunten van het land, gecombineerd met de onbekende charme van het platteland.

Deze reis belooft een diepere duik in de etnische achtergronden, tradities en culturen van Thailand. Bewonder adembenemende natuur, betoverende groene rijstvelden, indrukwekkende steden en ongerepte stranden.

Wat deze reis werkelijk uniek maakt, is de mogelijkheid om de levensstijl van de Thai te ervaren. Unieke activiteiten en lokale ontmoetingen brengen u dichter bij de diverse Thaise cultuur, flora en fauna. Een bijkomend voordeel is dat deze ervaring lokale bedrijven, projecten en families ondersteunt.

Deze all-inclusive reis biedt niet alleen een uitgebreid programma, maar ook bijna al het vervoer en zijn veel maaltijden inbegrepen. De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd: sfeervol, authentiek en comfortabel.

Als deze culturele en authentieke reis door het onbekende Thailand uw nieuwsgierigheid wekt, bekijk dan snel het gedetailleerde programma:

Authentiek Thailand

Volg ons op:

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.