Hoi Djordy,

Inmiddels zijn we alweer een weekje terug van onze huwelijksreis naar Vietnam en Cambodja! Hartelijk dank voor het attente kaartje wat we in onze brievenbus vonden na onze reis.
We willen jou / Rama Tours graag hartelijk danken en complimenteren voor de goed georganiseerde reis. Niet alleen waren vervoer/transfer, gidsen en de hotels uitstekend, ook vonden we jouw inschatting van hoe lang we telkens waar moesten zijn erg goed ingeschat. Het voorbereidende mapje met daarin per locatie tips voor eten/drinken/sightseeing was ook helemaal top en hebben we ruimschoots gebruik van gemaakt!
We hebben genoten van de mooie natuur, de prachtige en vaak ook helaas droevige geschiedenis. We hebben heerlijk gegeten, goed weer gehad en in de mooie hotels heerlijk kunnen ontspannen na een intensieve dag!
Bijgaand nog wat fotootjes.

Wellicht wel goed voor jullie om te weten dat er wel enkele dingen toch ietwat veranderd zijn i.v.m. hoe ze door jullie beschreven waren:
– De visums voor Vietnam zijn inmiddels 74 euro pp (single entry) en de link die jullie hadden gestuurd voor het formulier bevat een verouderd formulier.
– Voor de boottocht in Halong Bay hoef je n’et je paspoort af te geven aan de kapitein
– Can Tho en Chau doc (!) vonden we wat tegenvallen en daar zouden we adviseren het programma in te korten en sneller door te reizen
– De visums voor Cambodja kosten 24 dollar pp en moet je ter plekke contact (geld z—nder scheurtjes) betalen.
– De telefoonnummers van de contactpersonen in Cambodja werkten niet toen we ze nodig hadden (transfer naar hotel in Phnom Penh kwam niet opdagen)
– Pavillion hotel in Phnom penh had tot onze verrassing een prachtig zwembad in de binnentuin! 🙂
– Autorit van Phnom Penh naar Siem Reap was Žrg lang (bijna 7 uur) op een hŽle slechte weg. (halve week later vlogen we letterlijk met een vlucht van 45 min terug ;-))
– De chauffeur van de prive tuktuk in Siem Reap was geweldig!
We zullen iedereen die nadenkt over een reis richting Azi‘ zeker jullie als organisatie aanraden. En wie weet… tot een volgende reis!

Hartelijke groet,
Nicolette & Joris van Alebeek