Beste mevrouw de Wit,

We zijn alweer een tijdje terug van de reis. Alle indrukken verwerkt. We zijn erg tevreden over de organisatie van de reis die door U en uw organisatie is geboden. Onze dank daarvoor.

Alle verblijfsaccommodaties voldeden aan de verwachtingen. Ook de huurauto was een prima auto. Ondanks dat wij zeer vroeg uit Malakka zijn vertrokken, haalden wij de transferboot naar Taman Negara niet. Dit kwam omdat wij verkeerd reden. Wij zijn toen rechtstreeks met de auto naar het tegenoverliggende dorp gereden. En uiteindelijk kwam dit dus goed. Excursies en gidswerk tijdens de reis was uitstekend. Ook de kookworkshop in Penang hebben wij als bijzonder leuk ervaren. De boot van Penang naar Langkawi is in onze ogen een verbeterpunt. De boot is sterk verouderd, kent geen veiligheidsinstructie. Wel een gewelddadige en onsmakelijke film die werd vertoont, waar dan ook kinderen naar zitten te kijken. En door zeeziekte en overgeven hing er al snel een onaangename lucht en atmosfeer.

Er was geen mogelijkheid om buiten te vertoeven op de boot. Al met al voelden wij ons erg ongemakkelijk. Ik zou dan ook ten alle tijde een individuele bootreis prefereren.

De vliegreis naar Jakarta verliep prima, alsmede ook de terugreis naar Nederland.

Al met al kijken we terug op een geslaagde reis. Wij zullen dan ook niet aarzelen om bij een volgende gelegenheid wederom te kiezen voor U diensten of anderen daarop te attenderen.

Met vriendelijke groeten / Kind regards,

De heer Versteeg