Rama Tours

Jatiluwih, Bali Camping

Bali Camping ligt aan de rand van Jatiluwih en wandelend door de heuvels meteen achter de camping site heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende rijstterrassen. Dit is de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, (elektrisch) fietsen of zelfs quadrijden langs de schitterende terrassen. Hier verblijft u in organische Tee Pee tenten, midden in deze overweldigende natuur. Verlaat de gebaande paden en ontdek Bali op een unieke manier.

Kamers
Bali Camping heeft acht tenten die geschikt zijn voor twee personen en drie tenten die geschikt zijn voor groepen tot 10 personen. De tenten zijn voorzien van tweepersoonsbedden, ingenaaid grondzeil, duurzame, waterdichte en UV-bestendige coating en een ventilatiegat aan het uiteinde. Tevens is er voldoende ruimte voor uw bagage.

Faciliteiten
Het kampeerterrein heeft een totale oppervlakte van 2500 vierkante meter en bestaat uit een receptie, toiletten, douches, een gezellige bar en de tenten. U kunt er voor kiezen om uw eigen eten mee te nemen of lekker te gaan dineren in één van de plaatselijke Warungs of het eten te laten brengen. Bij de bar kunt u, naast een kopje koffie of een koud biertje met gezellige muziek, ook terecht voor de gratis Wi-Fi. Aan de receptie kunt u verschillende excursies boeken in de omgeving waaronder een kookcursus en elektrische fiets- of quad-excursie.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.