Rama Tours

Pemuteran, Matahari Beach resort

Helaas is het Matahari Beach resort gesloten.

Het schitterende Matahari Beach resort aan de weinig ontdekte noordwestkust van Bali is een lust voor het oog. De luxe stijl is onmiskenbaar Balinees, met veel fonteinen, beeldhouwwerk, houtsnijwerk en zorgvuldig aangelegde en goed onderhouden tuinen. Wandelen over het ruim opgezette terrein is puur genieten, met hoge palmbomen afgewisseld door kleurige bougainville en mooie waterpartijen. Matahari is zonder twijfel het beste hotel van Pemuteran en heeft bovendien een voortrekkersrol als het gaat om ecologisch en duurzaam management.

Kamers
De kamers zijn onderverdeeld in garden view, premium garden view, deluxe en super deluxe bungalows (oplopend in luxe). De super deluxe bungalows liggen het dichtst bij het strand en zijn het grootst, maar ook in een garden view bungalow verblijft u hier in alle comfort. Alle kamers beschikken over een ruime slaapkamer, badkamer, terras en buitendouche. U betreedt uw kamer via een fraaie hout bewerkte deur, waarna u ook binnen veel typisch Balinese elementen terug vindt. Rijk bewerkte deurposten, plafonds en gerieflijk meubilair zorgen voor een huiselijke en comfortabele ambiance.

Faciliteiten
Het management van Matahari Beach resort nodigt regelmatig Balinese kunstenaars uit, die u in een van de traditionele paviljoentjes graag leren houtsnijden, beeldhouwen en schilderen. Het grote zwembad is daarnaast een uitstekende plek om uit te rusten en te genieten van een goed boek. Het resort heeft twee uitstekende restaurants, beiden serveren klassieke en moderne Aziatische gerechten, evenals internationale cuisine. Probeert u hier ook eens een heerlijke visbarbecue, met vers gevangen barracuda, red snapper of kreeft! Matahari’s mooie Parwathi spa verdient een bijzondere vermelding: volledig opgetrokken uit zandsteen en omgeven door Balinees beeldhouwwerk en lotusvijvers is dit een oase van rust waar u heerlijk geniet van uitgebreide massages en lichaamsbehandelingen.

Meer informatie rondreis door Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.