Rama Tours

Flores, Labuan Bajo, Le Pirate Island

Le Pirate Island maakt het mogelijk om te overnachten op een onbewoond eiland! Een klein stukje paradijs op ongeveer een uur varen van Labuan Bajo. De diverse strandhutjes zijn verdeeld over een parelwit zandstrand omringd door azuurblauwe zee. Stap buiten uw strand hut en duik direct het kristalheldere water in waar u kunt snorkelen met talloze kleurrijke vissen.

Kamers
de strandhutten van Le Pirate Island kunnen worden onderverdeeld in twee verschillende categorieën: de glamping accommodatie en de simpelere beach huts. Indien u kiest voor de glamping hutten kunt u kiezen of u op de voorste of de tweede rang wil verblijven. Uiteraard is de voorste iets prijziger. De glamping hutten zijn voorzien van een privé badkamer en de simpelere beach huts hebben een gedeelde badkamer. De beach huts zijn iets eenvoudiger, kleiner en avontuurlijker. Alle kamers hebben een eigen hangmat en loungeplek.

Faciliteiten
overnachten op een onbewoond eiland brengt avontuurlijke omstandigheden met zich mee! Zo is er geen (of nauwelijks) internet en geen warm water en airconditioning. Vanwege de logistieke uitdagingen die de ligging met zich mee brengt heeft Le Pirate beperkt comfort en faciliteiten. Water en eten worden dagelijks van het vaste land aangevoerd en elektriciteit wordt opgewekt door middel van zonne-energie.  De fantastische omgeving maakt dat, wat ons betreft, echter dubbel en dwars goed!

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.