Rama Tours

Kalibaru, Margo Utomo Hillview Cottages

Drie kilometer van het zusterhotel Margo Utomo Agro resort treft u het Margo Utomo Hillview Cottages. Het hotel is gelegen aan de rivierzijde en heeft prachtig uitzicht op de Menyan berg. Margo Utomo is de Javaanse betekenis voor ‘hoofdingang’ en is in 1975 gebouwd in de hoop dat de plantage de opening vormt voor de ontwikkeling van het toerisme in oost Java.

Kamers
Hillview Cottages is met zijn 30 kamers kleiner van opzet dan het Margo Utomo Agro resort. Alle kamers zijn voorzien van een balkon en badkamer met warm en koud water. Tevens heeft elke kamer een ventilator, maar wellicht dat u deze niet nodig heeft. Dankzij de hogere ligging is in Kalibaru namelijk aangenaam koel.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een buitenzwembad en restaurant. U kunt hier tevens diverse excursies boeken naar de Ijen krater, Sukamade of het Alas Purwo National Park. Blijft u liever dichterbij het hotel, dan is de tour bij de Glenmore plantage een absolute aanrader! Het personeel vertelt u graag over de verbouwing van cacao, rubber, koffie en tabak.

Meer informatie rondreis door Java »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.