Rama Tours

Kalibaru, Margo Utomo

In het uiterste oosten van Java treft u het plantage resort Margo Utomo. De naam van de plantage betekent “hoofdingang” en is in 1975 gebouwd met het doel om het toerisme in Banyuwangi te bevorderen. Deze plantage is met veel liefde en zorg opgericht door wijlen de heer H.R.M. Moestadjab en wordt nu voortgezet door zijn vrouw “Ibu Yati” en hun dochter Endang Mariana. Drie kilometer verderop, vlak aan de rivierzijde, ligt het zusterhotel Margo Utomo Hill View Cottages.

Kamers
De plantage is kleinschalig van opzet met slechts 51 kamers. Desalniettemin ontbreekt het niet aan service en gastvrijheid. Mede door de kleinschalige opzet geniet u meer persoonlijke aandacht. De kamers hebben warm en koud water, eigen balkon en ventilator. Het zusterhotel Margo Utomo Hill View Cottages heeft 14 standaard kamers, 12 superior en 4 deluxe kamers.

Faciliteiten
Er zijn diverse excursies te boeken. Mocht u echter in het resort willen blijven dan kunt u ook genieten van een massagebehandeling. Tevens zou Margo Utomo geen plantage zijn als u niet de kans kreeg om de verbouwing van gewassen zoals cacao, rubber, koffie en tabak te bezichtigen. Een hele leuke, aparte ervaring waarbij één ding zeker is: de heer Moestadjab zou trots zijn geweest op wat zijn vrouw en dochter hebben bereikt!

Meer informatie rondreis door Java »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.