Rama Tours

Kalibaru, Villa Kendi

Bij het plaatsje Kalibaru op het uiterste Oost-Java ligt de knusse accommodatie Villa Kendi. Het is een mooie en sfeervolle accommodatie waar u één of twee dagen prima kunt vertoeven. De ligging van Villa Kendi is prachtig: midden in de natuur met prachtige uitzichten over het omliggende gebergte. Het is er heerlijk rustig! Neem een duik in het zwembad, of neem plaats op één van de ligbedden of het terras, en een ontspannen verblijf is gegarandeerd. Het personeel is uiterst vriendelijk en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Het is zo’n typisch plekje waar men graag weer naartoe terugkeert!

Kamers
Villa Kendi is een kleinschalige accommodatie met slechts 10 kamers. De kamers zijn ondergebracht in villa’s en gelegen in een prachtige tuin. De inrichting is sfeervol. Alle kamers beschikken over een zitje, badkamer en klein terras.

Faciliteiten
De meeste gasten van Villa Kendi komen hier voor de rust en de omgeving. Vanuit Villa Kendi is het namelijk mogelijk om mooie wandelingen te maken, een plantage te bezoeken, of een tour te maken met paard en wagen. Wilt u liever ontspannen, dan biedt het zwembad een prima uitkomst. Ook beschikt Villa Kendi over een restaurant waar u kunt genieten van Indonesische specialiteiten.

Meer informatie rondreis Java »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel