Rama Tours

Bandung, Padma Hotel

Gelegen op een heuvel, op slechts enkele minuten verwijderd van het stadscentrum van Bandung, vindt u het 5-sterren Padma hotel. Alleen het uitzicht is al de moeite waard om te kiezen voor dit hotel, want dat is spectaculair! U kijkt uit over de bergen en bent omgeven door groen. Hier ontsnapt u aan de stadsdrukte en geniet u van alle comfort en luxe dat het Padma hotel biedt. Op minder dan 15 minuten rijden vindt u winkelcentra zoals de Paris Van Java Mall en Ciwalk Mall.

Kamers
Afhankelijk van uw wensen heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kamertypen, van een deluxe room tot een suite, waarbij een deluxe room de kleinste kamer is en een suite het grootst. Alle kamers hebben met elkaar gemeen dat ze elegant en modern zijn ingericht, en zijn voorzien van alle gemakken. Voor de inrichting is veel gebruik gemaakt van houtelementen en zachte kleuren, waardoor de kamers een serene uitstraling hebben. Indien gewenst kunnen gasten 24-uur per dag gebruik maken van roomservice.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een mooi en verwarmd buitenzwembad met ligbedden, met uitzicht over de bergen. In het restaurant worden Aziatische en Europese gerechten geserveerd. Ook heeft het restaurant een buitengedeelte met eveneens uitzicht op de groene omgeving. Het hotel is verder voorzien van een spa, fitnesscentrum, hot tub in de buitenlucht en een wasservice. Koffie en thee in de ochtend en een afternoon tea zijn bij uw verblijf inbegrepen.

Meer informatie rondreis door Java »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.