Rama Tours

Palangkaraya, Aquarius hotel

Het Aquarius hotel ligt in het centrum van de plaats Palangkaraya en is een groot, 10 verdiepingen tellend hotel met vrij uitgebreide faciliteiten voor dit deel van Kalimantan. Wij kiezen in Palangkaraya liever voor het leuke, intieme Bukit Raya Guesthouse, dat een volledig andere sfeer heeft omdat het kleinschalig is en opgetrokken uit hout. Indien u echter na een aantal dagen in de jungle of na lange reisdagen bij wilt komen in een accommodatie met moderne faciliteiten waaronder een zwembad, is het Aquarius hotel een geschiktere keuze.

Kamers

Er zijn ruim 100 kamers in het Aquarius hotel, onderverdeeld in superior, deluxe, executive en enkele suites. Er zit maar weinig verschil in de typen superior, deluxe en executive; ze zijn allen even groot alleen net iets anders ingericht met een extra voorziening zoals een bureau (deluxe) of bureau en kluisje (executive). Alle kamers hebben airco, tv en een koelkastje. De deluxe kamer is goed genoeg. Vanwege de diverse bars en de Blue Music Hall Club op de begane grond is een kamer op een hogere verdieping wel aan te raden, anders is de kans aanwezig dat u tot diep in de nacht wakker wordt gehouden door karaoke of een muziekoptreden.

Faciliteiten

De faciliteiten zijn uitgebreid. Zo zijn er diverse bars, een karaoke club en een café dat  24 uur per dag open is (geen alcohol!). Op de 5e verdieping is een fijn zwembad en bevindt zich ook de fitnesszaal en de sauna. In het restaurant worden bijna uitsluitend Indonesische gerechten geserveerd.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.