Rama Tours

Flores, Labuan Bajo, Bayview Gardens hotel

Het Bayview Gardens hotel is een ligt tegen een helling aan en biedt prachtig uitzicht over de baai en haven van Labuan Bajo. Naast het prachtige uitzicht heeft het hotel eveneens een mooie tuin met diverse exotische planten en bloemen. Hier kunt u heerlijk nagenieten van uw reis over Flores en/of de Komodo eilanden.

Kamers
De kamers zijn mooi en van alle gemakken voorzien. Er zijn drie verschillende kamertypes en daarvan zijn de harbourmaster pool villa’s de nieuwste en tevens ook de meest luxe kamers van dit hotel. De harbourmaster suites zijn net iets eerder gebouwd maar zijn eveneens prachtig. De seaview rooms zijn de oorspronkelijke kamers van het hotel. Ze hebben elk een privé zitje vanwaar het eveneens genieten is van het fantastische uitzicht. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van een privé badkamer met warm water en een minibar.

Faciliteiten
Het Bayview Garden hotel beschikt over een goed restaurant vanwaar u eveneens uitkijkt over de mooie baai van Labuan Bajo met zijn talrijke vissersbootjes en kleine eilandjes. Het infinity zwembad is een heerlijke plek om bij te komen. Bij de receptie kunt u terecht voor het boeken van een massage of een excursie in Labuan Bajo.

Meer informatie rondreis over de Kleine Sunda Eilanden »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.