Rama Tours

Mandalay, Mandalay Hill Hotel

Groot hotel van internationale allure en een van de weinige hotels in het noorden van de stad, aan de voet van de befaamde Mandalay hill. De lobby is groots en erg smaakvol en warm ingericht. De dames van de receptie lopen in prachtige Birmese gewaden en de binnenkomst geeft meteen al een goed gevoel. Het hotel is een van de oudste van Mandalay, gebouwd in 1996, maar wordt voortdurend goed onderhouden

Kamers

Het hotel heeft 206 kamers, waarvan 96 superior en 78 deluxe. Daarnaast zijn er natuurlijk de gebruikelijke executive rooms, junior suites en presidentiële suite. De kamers hebben uitzicht over de stad en het paleis of op Mandalay hill.. De kamers zijn onlangs weer geheel gerenoveerd en zijn warm en luxe ingericht, beschikken over alle faciliteiten en een goed geoutilleerde badkamer en natuurlijk wifi.

Faciliteiten

Het hotel heeft het grootste landoppervlak van alle hotels in de stad, maar liefst 6 hectare. Er is dan ook voldoende plaats voor tennisbanen, een enorm zwembad, een prachtige tuin en poolbars. Het hotel heeft 3 goede restaurants een zeer gezellige Kipling’s bar, de grootste gym van Mandalay en een prettige spa.

Meer informatie rondreis Myanmar »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.