Rama Tours

Mandalay, The Hotel by The Red Canal

Kleinschalig boutique hotel, gunstig gelegen, niet ver van het historische centrum, en een van de meest gewilde hotels in Mandalay. Het hotel is genoemd naar het gelijknamige kanaaltje dat langs het hotel stroomt.

Kamers
Het hotel heeft slechts 26 kamers, verdeeld in 4 categorieën, die genoemd zijn naar een aantal Birmese staten. De hoogste categorie is de Chin kamer, daarvan zijn er 5 en deze liggen alle op de begane grond en aan de voorzijde van het hotel met zeer ruim terras en uitzicht over het zwembad, de tuin en een vijvertje met waterval. Sommige kamers hebben prachtig houtsnijwerk in de kasten verwerkt. De tweede categorie is de Shan kamers. Daarvan zijn er 10, ook aan de voorzijde van het hotel op de eerste en tweede verdieping, met een iets kleiner balkonnetje. Daarna komen de Kachin kamers, 5 stuks in totaal, op de begane grond aan de achterzijde van het hotel, met een heel klein tuintje, en buitendouche. Last but not least zijn er de 5 Rhakine kamers. Deze bevinden zich ook aan de achterzijde van het hotel, op de 1ste en 2e verdieping en hebben geen balkon. Alle kamers zijn zeer smaakvol, rijk en gezellig ingericht. Het is met recht een boutique hotel.

Faciliteiten
Het hotel heeft een mooi zwembad, een kleine maar mooie tropische tuin met vijvers en watervalletjes, een prachtige spa, een van de mooiste in Birma, en een geweldig Indiaas restaurant, waar je behalve Indiase ook Birmese en Europese specialiteiten kunt bestellen. Overal in het hotel is er gratis toegang tot internet.

Meer informatie rondreis Myanmar »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.