Rama Tours

Mandalay, Rupar Mandalar Resort

Een van de meest luxe hotels in Mandalay, ten oosten van de paleismuren en op zo’n 10 minuten rijden van het centrum. Een van de weinige hotels in Thaise of Balinese sfeer, maar uiteraard met Birmese accenten.

Kamers

Het hotel heeft in totaal slechts 46 kamers, alle begane grond in bungalow stijl, waarvan 24 premier rooms, 10 deluxe en 4 junior suites. Daarnaast zijn er nog een aantal familiekamers. De premier kamers zijn zeer luxe en ruim en liggen vlakbij het mooie en grote zwembad met poolbar. De kamers op de hoeken hebben zelfs twee terrassen. In alle kamers is zeer veel prachtig teakhout is verwerkt, zowel op de vloer als vaak ook voor de muren. Dit geeft een erg warme en gezellige sfeer. Uiteraard beschikken alle kamers over tv, minibar, kluisje, haardroger, koffie en thee faciliteiten en wifi.

Faciliteiten

Het hotel heeft maar liefst 3 restaurants, een Thais en een Birmees restaurant en een met Europese specialiteiten. Het hotel ligt op een oppervlakte van 2 hectare, dus de opzet is ruim en de gebouwen worden omgeven door een weelderige tropische tuin.

Meer informatie rondreis Myanmar »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.