Rama Tours

Sandakan, Sabah hotel

Het Sabah hotel ligt op de top van een heuvel op slechts 15 minuten van het centrum van Sandakan en biedt een schitterend uitzicht over dit plaatsje. Op loopafstand ligt het high-tea restaurant en voormalige huis van Agnes Keith, een bekende Amerikaanse schrijfster die onder andere het boek “Land below the Wind” heeft geschreven. U kunt hier verrukkelijk lunchen in het restaurantje of in de tuin en heeft dan een mooi uitzicht over de haven. Bovendien is het bijzondere ervaring om door het huis te lopen.

Kamers
Het hotel telt meerdere verdiepingen en kamers zijn in een landelijk stijl ingericht. De superior kamers zijn verzorgd en hebben een mooi uitzicht over de stad. De deluxe kamers zijn van dezelfde grootte maar kijken uit over  de prachtige omringende natuur.

Faciliteiten
Het hotel heeft een mooie tropische tuin en beschikt over een zwembad, stoombad en sauna. In het fitnesscentrum of op de tennis- en squashbaan kunt u uw conditie op peil houden. De twee restaurants serveren lokale gerechten, maar ook Chinese en internationale lekkernijen zijn te verkrijgen.

Meer informatie rondreis Sabah»

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel