Rama Tours

Kuching, Village House

Het Village House is een bijzondere boutique accommodatie in de omgeving van Damai, op 31 km afstand van Kuching. U verblijft in het dorpje Santubong. De traditionele accommodatie is op palen gebouwd. U vindt hier rust in de prachtige natuurlijke omgeving en bij de zee die op loopafstand is gelegen. Daarnaast vindt u het Sarawak Cultural Village nabij het hotel. Het personeel laat u de hartelijkheid van de lokale bevolking ervaren. Een echte aanrader.

Kamers
Er zijn verschillende kamertypes aanwezig die allen zijn ingericht in typisch Maleisische stijl en beschikken over airconditioning en een badkamer. De ruime Rajah kamers hebben een zitgedeelte, minibar, tv en een privé veranda. De Village kamers beschikken over een prachtig uitzicht over het zwembad en een mooie inrichting waarbij kunst van de lokale artiest Ramsay Ong is gebruikt.

Faciliteiten
De bar Flying Frog biedt u de mogelijkheid om bij te komen van een heerlijk dagje verkenning van de omgeving. Boven de bar vindt u Lallang, een restaurant van waar u uitkijkt over het zwembad en de Mount Santubong. Het ontbijt nuttigt u in het Kaki Tangga restaurant, naast het zwembad. Tijdens de maaltijden geniet u van lokale gerechten zoals; Beef Rendang, Spicy Chicken Curry en gegrilde vis. Natuurlijk zijn er ook internationale gerechten aanwezig.  In het zwembad van de accommodatie kunt u lekker afkoelen en genieten.

Meer informatie rondreis Sarawak »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.