Rama Tours

Khao Sok, River Lodge

De Khao Sok River Lodge ligt midden in het gezellige dorpje, aan de rivier en op drie minuten loopafstand van de hoofdingang van het Khao Sok Nationaal Park. Het is dan ook een fijne uitvalsbasis om het nationale park te verkennen.

Kamers
Het hotelletje telt 22 comfortabele kamers die met elkaar verbonden zijn via stenen loopbruggetjes. Hoewel de kamers vrij eenvoudig zijn, komt u hier eigenlijk niets te kort. Zo heeft u uitzicht op de rivier en omringende jungle, airconditioning of een fan, warm water, een klamboe en een privé zitje waar u kunt genieten van de indrukwekkende natuur om u heen.

Faciliteiten
Het hotel heeft een gezellig restaurant en vlakbij liggen diverse winkeltjes, andere hotels en een keus aan restaurants. Bij het hotel is tevens de opstapplaats voor de riviertochten per tube of kano. Via uw hotel kunt u deze, en vele andere excursies boeken om het meeste uit uw bezoek aan Khao Sok te halen.

Meer informatie rondreis door Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.