Rama Tours

Khao Sok, Tree House resort

Het Khao Sok tree house resort telt een 15-tal boomhutten midden in de jungle vlakbij het Khao Sok national park. Niet ver van het hotel ligt de ingang naar het national park waar je jungle trekkings kunt maken en vakbij is ook de opstapplaats voor de tubing- en kanotochten. In het een paar kilometer verderop gelegen dorpje vind je vele restaurants.

Kamers
De boomhutten liggen verspreid in het bos en zijn met elkaar verbonden door heel stevige loopbruggen. De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning en tv. De kamers zijn geschikt voor stelletjes maar er zijn ook familiekamers die wel tot 10 personen kunnen huisvesten!

Faciliteiten
Het restaurant biedt heerlijke Thaise en westerse gerechten. Bij de ingang van het hotel is een extra hoge boombrug gebouwd om over de toppen van het oerwoud uit te kunnen kijken. Het Khao Sok tree house resort heeft zelfs een zwembadje!

Meer informatie rondreis door Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.