Rama Tours

Khao Sok, Riverside Cottages

Riversides cottages is een kleinschalig resortje op zo’n drie kilometer van het dorpje en op de grens van het Khao Sok national park. Zoals de naam al suggereert ligt het resortje direct aan het mooie riviertje dat dit gebied doorsnijdt, net voor de plek waar de tubing- en kanotochten eindigen.

Kamers
Er is een twintigtal kamers, allen vrijstaande bungalowtjes, verdeeld over riverside en forest rooms, in Thaise stijl gebouwd van natuurlijke materialen, in dit gebied uiteraard veel hout.De riverside cottages liggen meteen aan het riviertje en de forest rooms wat dieper in het bos. Alle kamers hebben een terrasje of balkonnetje voor hun bungalow.De kamers zijn eenvoudig doch schoon en hebben goede bedden. Er is geen airconditioning, maar dat is uit eigen ervaring ook niet nodig. Er zijn wel klamboes.

Faciliteiten
Het resort is een oase van rust, u wordt wakker met de geluiden van de jungle en hoort de vogels en in de verte roep van de gibbons. Het restaurant bevindt zich ook aan de rivier en dit is de plek waar u wifi heeft. Deze reikt niet tot aan de kamers, dus de meeste gasten verzamelen zich hier na hun dagje uit.

Meer informatie rondreis door Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.