Rama Tours

Vakantie Azië

Azië is een zeer geliefde vakantiebestemming en dat is natuurlijk niet voor niets! Doordat het het grootste werelddeel van onze aarde is, liggen er in Azië vele landen die elk hun eigen karaktereigenschappen zoals cultuur, natuur en culinaire hoogtepunten hebben. Met andere woorden: Azië heeft voor ieder wat wils. Als reisbureau hebben wij ons specifiek gespecialiseerd in het organiseren van maatwerkrondreizen door landen in Zuidoost-Azië. Wilt u bijvoorbeeld op vakantie naar Indonesië, Maleisië, Thailand, Myanmar, India of Vietnam? Dan helpen onze reisspecialisten u graag met het samenstellen van een haalbaar reisplan op basis van de wensen van u en uw reisgezelschap. Hieronder kunt u ter inspiratie alvast enkele voorbeeldreizen bekijken.

Vrijblijvend reisplan aanvragen

Op vakantie naar Indonesië

Indonesië is een van de meest populaire bestemmingen in Zuidoost-Azië. Het veelzijdige land bestaat uit een groot aantal eilanden, die allen hun eigen identiteit hebben. Bijzonder is, dat het een van de twee landen ter wereld is waar de orang-oetan in het wild leeft. Daarnaast is ook het koloniale verleden iets wat veel Nederlanders aantrekt. De gordel van Smaragd bestaat uit wel 17.000 eilanden waarvan de meeste onbewoond, dus het ligt voor de hand dat er ontzettend veel prachtige stranden zijn en uitgestrekte en ongerepte koraalriffen voor de kusten liggen. Gaat u op vakantie naar Indonesië, dan zult u keuzes moeten maken. De meeste Indonesische eilanden zijn namelijk vele malen groter dan ons land en het is onmogelijk om in een enkele vakantie alle hoogtepunten van Indonesië te beleven.

Onze reisspecialisten zijn zelf meer dan honderd keer naar Indonesië op reis geweest en adviseren u graag vanuit hun eigen ervaring. Houdt u van tempels en koloniaal verleden, dan is Java een voor de hand liggende bestemming, aangezien u hier de wereldberoemde tempelcomplexen Prambanan en Borobudur vindt, maar ook de oude stad Bandung, omgeven door de beroemde theeplantages van Java. Voor liefhebbers van culinaire hoogstandjes en ontspanning zijn de eilanden Bali en Lombok dan weer bijzonder geschikt. Liever buiten de gebaande paden op avontuur en écht ongerepte plaatsen bezoeken? Dan kan dat ook in Indonesië. Denk in dat geval aan West-Papua, Kalimantan of Sulawesi.

Bekijk voorbeeldreizen
 

Maleisië

Maleisië is een van onze andere populaire Aziatische reisbestemmingen. Het is een bruisend land, waar wij al vele vakantiereizen naartoe hebben mogen organiseren. Maleisië staat bekend om de ongerepte natuur en de prachtige stranden. Net als bij Indonesië het geval is, ligt een deel van Maleisië op het eiland Borneo. Dit specifieke deel van Maleisië is vooral in trek bij natuurliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar orang-oetans, neusapen en andere bijzondere dieren. Wat u tijdens uw Maleisië-vakantie ook wilt doen, dankzij onze ervaring kunnen wij altijd een reis voor u samenstellen, die volledig aan uw specifieke wensen zal voldoen.

Bekijk voorbeeldreizen

Voorbeeldreizen

Vietnam

Vietnam mag niet op uw lijstje met Aziatische reisbestemmingen ontbreken. Het land heeft een rijke historie, een prachtige natuur, een tongstrelende keuken en een erg vriendelijke en goedlachse bevolking. Dit maakt Vietnam tot een erg populaire bestemming voor een rondreis van enkele weken waarbinnen het land van Noord tot Zuid of andersom verkend kan worden. Uiteraard zorgen onze reisspecialisten ervoor dat u niets van de vele hoogtepunten in het land gaat missen!

Bekijk voorbeeldreizen
 

India

India is na China het grootste land ter wereld als het om inwonersaantallen gaat. Het land is te groot en te rijk aan bezienswaardigheden om tijdens een enkele vakantie te verkennen. Wij kennen India op ons duimpje en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes zodat u altijd het maximale uit uw kostbare vakantietijd kunt halen. Natuur, cultuur of architectuur, u geeft ons uw wensen door en wij zorgen dat uw vakantie in India van A tot Z geregeld is.

Bekijk voorbeeldreizen
 

Rama Tours is uw Azië-specialist

Naast de hierboven besproken Aziatische bestemmingen, kunt u bij ons ook terecht voor rondreizen door andere Aziatische landen zoals Thailand, Myanmar, Laos, Cambodja en Sri Lanka. Wij hebben alle bestemmingen op onze website meerdere malen zelf bezocht en werken ter plaatse samen met lokale reisagenten die wij al jaren kennen. Ook de accommodaties die wij aanbieden zijn door ons zelf bezocht, want wij geloven dat wij alleen op deze manier de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs aan kunnen bieden.

Iedere vakantie die wij organiseren begint met de wensen van u als klant. Geef ons daarom zoveel mogelijk informatie, zoals bijvoorbeeld de gewenste reisperiode en duur van de reis, uw reisdoel, de samenstelling van uw reisgezelschap en het budget dat u voor ogen heeft. Daarna gaan wij aan de slag om aan de hand van deze informatie, in nauw overleg met u, uw droomvakantie te organiseren. Wij weten precies wat haalbaar is en hoe u het meeste uit uw vakantie kunt halen, zodat u alleen nog zorgeloos hoeft te genieten.

Ook op vakantie naar Azië met Rama Tours? Bekijk dan eens rustig onze voorbeeldreizen of vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. We leren u en uw wensen graag kennen.

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 128 beoordelingen

Meer recensies

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.