Rama Tours

Luxe rondreizen

Bent u op zoek naar een luxe rondreis, waarbij u verblijft in de beste accommodaties en alles tot in de puntjes verzorgd is? Dan helpen de reisspecialisten van Rama Tours u graag verder. Rama Tours is namelijk al tientallen jaren gespecialiseerd in het organiseren van (luxe) individuele rondreizen door Zuidoost-Azië. Dit betekent dat wij uw reis compleet vormgeven naar uw individuele wensen en dat u enkel met uw eigen reisgezelschap reist. Op basis van uw wensen verblijft u bijvoorbeeld in luxe resorts, unieke boutique hotels of intieme jungle lodges en onze reisadviseurs zorgen dat u de gehele reis gebruik kunt maken van privévervoer en deskundige lokale gidsen.

Vrijblijvend reisplan aanvragen

Voorbeeldreizen

Hoe wij uw luxe rondreis vormgeven

Rama Tours is uw persoonlijke reisadviseur als het om het organiseren van een luxe rondreis gaat. Dit betekent dat wij op ieder moment rekening houden met uw wensen en dat wij ervoor zorgen dat u optimaal profiteert van onze kennis van- en ervaring met de diverse bestemmingen. Onze reisspecialisten hebben de meeste bestemmingen meerdere keren bezocht en alle accommodatie zijn dan ook persoonlijk door ons geïnspecteerd. Alleen op deze manier kunnen wij u een reis van de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen.

Het samenstellen van uw reis begint altijd met het inventariseren van uw wensen. Wat is bijvoorbeeld het doel van uw reis, in welke periode wilt u het liefst reizen, voor hoe lang wilt u reizen, wat voor budget heeft u beschikbaar en wat mag er absoluut niet aan uw reis ontbreken? Het maakt voor ons niet uit of u gaat voor ontspanning, u een echte avonturier bent of dat u cultuur het belangrijkst vindt. Ook speciale wensen zoals een huwelijksreis, duikreis of familiereis zijn voor ons geen enkel probleem. Naar aanleiding van deze eerste inventarisatie stellen wij een conceptreis voor u op.

De conceptreis leggen wij vervolgens aan u voor en op basis van uw opmerkingen kunnen wij wijzigingen voor u aanbrengen. Wilt u liever een dag extra rust, een bepaalde accommodatie niet en een andere accommodatie wel, toch liever een andere excursie op dag vijf? Geen enkel probleem, wij regelen het voor u. Pas wanneer de conceptreis helemaal aan uw wensen voldoet, gaan wij de door u gewenste vluchten, accommodaties en excursies voor u boeken.

Op reis met Rama Tours

Ruimschoots voor aanvang van uw luxe reis ontvangt u van ons alle benodigde reisinformatie. Dit betekent dat wij u niet alleen uitvoerig op de hoogte brengen van uw reisschema, maar dat wij u ook van een groot aantal tips voorzien die u kunt gebruiken wanneer u eenmaal op reis bent. Eenmaal op uw reisbestemming, bent u in de uitstekende handen van onze lokale reisagenten, die wij stuk voor stuk persoonlijk hebben uitgekozen en waarmee wij al vele jaren samenwerken. Natuurlijk staan onze reisspecialisten in Amsterdam ook gewoon voor u klaar en kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken.

Rama Tours is al vele jaren actief in de reisbranche en in 2017 zijn wij zelfs verkozen tot ‘Beste kleinschalige reisorganisatie van Nederland’. Bovendien worden onze reizen steevast uitstekend beoordeeld en scoren wij op basis van reviews bijvoorbeeld gemiddeld een 9.1. Wanneer u interesse heeft om een luxe rondreis te maken, dan nodigen wij u van harte uit om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u alvast inspiratie voor uw reis opdoen op onze website, aangezien we hier een groot aantal voorbeeldreizen voor populaire bestemmingen zoals Bali, Maleisië, Thailand en India voor u hebben uitgewerkt.

Voorbeeldreizen bekijken

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 128 beoordelingen

Meer recensies

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.