Rama Tours
9,5
47 beoordelingen

Duikvakantie

Bent u een fervent duiker en zijn u en uw reisgezelschap op zoek naar de mooiste duiklocaties van Zuidoost-Azië? Dan kunt u bij Rama Tours terecht voor een duikvakantie die geheel naar uw wensen wordt samengesteld. Wij hebben veel duiklocaties in bijvoorbeeld Indonesië en Maleisië bezocht en hebben op basis van onze ervaringen een aantal voorbeeldreizen gemaakt die deze mooie locaties aandoen. Onze voorbeeldreizen zijn bedoeld om u een idee te geven van de mogelijkheden en kunnen uiteraard in overleg geheel naar uw wensen worden aangepast.

Persoonlijk reisplan aanvragen

Duikbestemmingen bij Rama Tours

Het maakt voor ons niet uit of u bijvoorbeeld tijdens een rondreis door Bali een aantal duiken wilt maken, of dat u op zoek bent naar een duikvakantie die u naar bijzondere duiklocaties als Wakatobi of Raja Ampat voert. Doordat wij op vele plekken hebben gedoken, kunnen wij u goed adviseren over duikscholen en accommodaties zodat deze volledig aan uw specifieke wensen en eisen voldoen.

Zuidoost-Azië staat bekend om de enorme biodiversiteit. Niet voor niets staat het daarom hoog op de verlanglijst van menig duiker! U kunt oog in oog komen te staan met bijzondere diersoorten waaronder mantaroggen, walvishaaien en enorme schildpadden, maar ook de prachtige koraalriffen zijn een lust voor het oog. Wanneer u bijvoorbeeld speciaal met walvishaaien wilt duiken, kunt u dit met onze reisspecialisten bespreken en kunnen wij u een geschikte bestemming en tour aanraden. Doordat wij Zuidoost-Azië specialist zijn, kunnen wij u ook helpen met het organiseren van een duikvakantie naar de (op toeristisch vlak) minder ontwikkelde gebieden zoals West-Papua. Daarnaast weten wij voor iedere duiklocatie precies in welke periode het zicht optimaal is, zodat u volop kunt genieten van de fascinerende onderwaterwereld.

Een duikvakantie met Rama Tours

Bij Rama Tours helpen wij u graag met het maken van uw droomreis. Wanneer u wilt duiken tijdens een rondreis door Zuidoost-Azië, dan kunnen wij u hier uitstekend over adviseren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een aantal duiken te combineren met natuur en/of cultuur op het vaste land. Laat ons weten wat uw wensen zijn, alsook uw budget, de gewenste reisperiode en uw duikniveau. Daarna zullen wij, in nauw overleg met u, een vrijblijvend reisplan voor u samenstellen.

Uw reiswensen doorgeven

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 139 beoordelingen

Meer recensies
Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.