Rama Tours

Pemuteran, Mimpi Menjangan resort

Het mooie Mimpi Menjangan resort ligt op het noordoostelijke puntje van Bali, verscholen tussen de mangrovebossen van het uitgestrekte Bali Barat National Park. U verblijft hier op een van de meest afgelegen plekken van Bali, waardoor u in alle rust kunt genieten van de geuren, kleuren en geluiden van de natuur.

Kamers

Het Mimpi Menjangan resort is gebouwd als Balinees dorpje en de kamers en villa’s liggen gegroepeerd in een mooie tuin met wandelpaden. De 30 patio rooms zijn ruim, hebben een veranda en vijvertje voor de deur en beschikken over een halfopen badkamer. De courtyard villa’s zijn groter en schitterend afgewerkt met lokale bouwmaterialen en marmeren vloeren, en beschikken bovendien over een eigen “hot spring” bad.

Faciliteiten

Het resort beschikt over twee zwembaden van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de vredige baai en de mangrovebossen. Uniek zijn ook de zwavelbaden, hotsprings en spa met een ruime keuze aan behandelingen. Het Sunset restaurant ligt ook aan de waterkant en is een uitstekende plek om bij zonsondergang te dineren. Het Mimpi Menjangen resort beschikt tevens over een duikcentrum, van waaruit dagelijks trips naar het nabij gelegen eilandje Menjangan worden georganiseerd, een van de beste duikplekken van Bali.

Meer informatie rondreis door Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel