Rama Tours

Pemuteran, Taman Sari resort

Het Taman Sari resort ligt in een mooie baai direct aan het strand van Pemuteran. Dit boutique hotel is zeer ruim opgezet en heeft prachtige traditionele bungalows, vaak met uitzicht op zee. De grote tropische tuin is een oase van rust.

Kamers

Taman Sari resort heeft een grote verscheidenheid aan bungalows. Behalve 1-bedroom bungalows zijn er schitterende honeymoon suites en bungalows met verschillende kamers, uitermate geschikt voor families. Vrijwel alle bungalows zijn traditioneel ingericht en beschikken over een open badkamer.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant dat uitkijkt over zee. Het restaurant serveert niet alleen internationale gerechten, maar ook heerlijke Balinese vis- en vleesgerechten. Tevens beschikt het hotel over een mooi zwembad met poolbar en kunt u in de spa genieten van traditionele massages, body scrubs en aromatherapieën.

Meer informatie rondreis door Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel