Rama Tours

Pemuteran, Amertha villas

Het Amertha villas resort ligt in een mooie baai direct aan het strand van Pemuteran. Het heeft mooie traditionele villas en suites, vaak met uitzicht op zee. De tuin met prachtige tropische planten en vijverpartijen is een lust voor het oog.

Kamers

Amertha villas heeft een grote verscheidenheid aan villas en suites. De meeste villas en suites bestaan uit meerder kamers, waardoor het ideaal is voor families, maar ook erg geschikt voor stelletjes. De villas en suites van Amertha villas zijn zowel van binnen als buiten traditioneel ingericht en beschikken over een open badkamer. De grootste en meeste luxe villas liggen het dichtst bij zee en hebben hierdoor een prachtig uitzicht over de oceaan.

Faciliteiten

Het hotel heeft diverse zwembaden, die prachtig zijn gelegen in de tuin en tussen de villas en suites. Elke 3 a 4 kamers heeft een eigen zwembad tot hun beschikking. Daarnaast heeft het hotel een goed restaurant en een mooie spa, waar u uitstekend tot rust kunt komen.

Meer informatie rondreis door Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.