Rama Tours

Pemuteran, Taman Selini Beach Bungalows

Taman Selini Beach Bungalows ligt direct aan zee aan de wat meer afgelegen noordwestelijke kust van Bali: Pemuteran. Tussen de kalme blauwe zee en de idyllische achtergrond van het weelderige vulkanische gebergte vindt u dit vergeten en ongerepte Bali. Taman Selini biedt traditionele Balinese gastvrijheid die er voor zal zorgen dat u heerlijk tot rust komt tijdens uw verblijf.

Kamers
De bungalows van Taman Selini beschikken naast een slaapkamer met hemelbed ook over een zithoek, een badkamer in de open lucht en een eigen veranda met uitzicht op de prachtige tuinen. Vanaf de bungalows is het ongeveer 2 minuten lopen naar zowel het strand als het zwembad. De bungalows zijn elegant ingericht met Balinese interieurs.

Faciliteiten
Geniet van gerechten uit de Indonesische archipel met een collectie klassiekers uit West Sumatra, Java en Bali zoals chicken satay met pindasaus, soto ayam en beef rendang Padang-stijl. De producten komen vers van de markt en rechtstreeks uit de tuinen van het resort. U kunt natuurlijk ook bij de receptie terecht voor verschillende activiteiten waaronder duiken, trekkingen en kookcursussen.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.