Hallo Ari‘lle en alle andere medewerkers van Ramatours,

Graag willen wij jullie om te beginnen bedanken voor de welkom-thuiskaart. Heel attent. Wij willen even een kort verslag doen van onze reis naar Bali. Mijn man was in eerste instantie niet zo enthousiast voor deze vakantiebestemming, maar we hebben GENOTEN !!!!!

Het is een heel mooi, bijzonder land met een indrukwekkende geloofscultuur en hele aardige, vriendelijke mensen.

Wat betreft alle hotels die jullie voor ons uitgezocht hebben : formidabel !! Ze lagen allemaal op een heel mooie plek, niet te toeristisch, midden in een fantastische natuur, en ze waren allemaal anders, en daarom was het zo erg leuk. Wat dat betreft hebben jullie heel goed naar ons geluisterd en onze wensen ingevuld. We bleven overal lang genoeg om ook de omgeving goed te verkennen voor we weer naar het volgende adres gingen. Wat dat betreft was de mix heel goed, niet te kort maar ook niet te lang op ŽŽn adres. We hebben nu ook de indruk heel wat van Bali gezien te hebben.

Ook de manier waarop Ramatours de hotels en de transfers geregeld heeft, heeft zeker bijgedragen aan deze voor ons ongelooflijk mooie vakantie.

De transfers door jullie lokale agent waren erg leuk. Vooral het feit dat we steeds dezelfde chauffeur en gids hadden was voor ons erg prettig. Ketut Sutena was onze (nederlands sprekende !) gids, die erg zijn best heeft gedaan ons heel veel over Bali te vertellen en die tijdens de transfer naar het volgende adres zelf nogal eens een tip gaf, die we meteen ook konden gaan bekijken.

Maar ook Putu Suartana, de chauffeur die we steeds hadden, moet wat ons betreft ook een groot compliment krijgen ! Hij is een erg veilige chauffeur met een compleet ingebouwd GPS-systeem in zijn hoofd. Want hij wist echt op heel Bali de weg.

Omdat dit zo goed beviel hebben we zelf ook bij jullie lokale agent nog excursies besproken, die werden begeleid door Ketut en Putu. En ook deze excursies waren allemaal even mooi en indrukwekkend.

Kortom : we hebben dank zij Ramatours een fantastische 19 dagen in Bali gehad. Mochten we ooit nog eens richting Azi‘ willen gaan, dan zullen we zeker weer bij Ramatours gaan boeken, want Henk maakt het wel waar : ik verzorg een reis voor jullie, zodat je volgend jaar weer op de stoep staat!! Nou, volgend jaar is misschien wel erg vlug, maar zeg nooit nooit.

Beste mensen, nogmaals bedankt voor deze fantastische reis !!!

Met vriendelijke groet

Ad en Ria Verschure