Beste Daphne,

Hartelijk dank voor jullie ansichtkaartje en e-mails en onze welgemeende excuses voor de radiostilte van onze kant, we zijn na de vakantie weer in alle drukte van de dag opgegaan en moeten weer wennen en aanpassen in het hectische westerse bestaan.

De vakantie was werkelijk formidabel, we hadden het niet beter kunnen wensen. Werkelijk alles was tot in de puntjes verzorgd en de hele vakantie liep op rolletjes. Waarvoor wij jullie echt zeer erkentelijk zijn. Los van de fantastische voorbereidingen en organisatie door Rama tours in samenwerking met jullie partner op Bali was het ook precies wat we wilden. Onze complimenten aan jou en Karolien. Jullie hebben goed kunnen inschatten waarnaar wij op zoek waren en dat in die betrekkelijk korte tijd dat we elkaar gesproken hebben. We hebben genoten van natuur, prachtige omgevingen en fijne hotels en overal omringd door sympathieke en vriendelijke mensen.

We wouden jullie graag nog met jullie delen dat we een heel bijzondere en leuke ervaring hebben opgedaan in Sidemen. Een fantastische vegetarische kookcursus en waar ik nog uren over kan vertellen. Wellicht een leuke tip voor jullie andere (vegetarische) klanten die naar Bali gaan.
http://greenkitchenbali.com/

Met vriendelijke groet,

Hercília en Lukas