Hoi Arielle,

We zijn alweer twee weken terug, de tijd vliegt. We willen even laten weten dat we echt een geweldige reis / vakantie hebben gehad!! Hartelijk dank voor de uitstekende organisatie!!! Net als alle andere reizen die we maakten met Rama Tours verliep alles weer vlekkeloos.

Paar dingetjes:

– restaurant Seafood Nikmat in Mataram bestaat niet meer. Waar iedereen ons naar verwees en wat erg goed was is Ikan Bakar 99, ook seafood en was heerlijk. Dit restaurantje staat ook in de Lonely Planet Bali/Lombok.

– Sidemen pensionnetje Lihat Sawah: was gids heengereden maar we werden doorverwezen naar Abian Ayu villa/Lihat Sawah nummer 3 en dat was zeker geen pensionnetje maar een enorme luxe! Prachtige kamer met veranda, prachtig uitzicht op de rijstvelden. Zie http://www.abianayuvilla.com/gallery.html. Je kunt hier ook eten en was OK, maar direct aan de andere kant van de weg zit een heel klein tentje met verrukkelijk eten, mix van Indonesisch / Thais.

– Tetebatu, Green Orry. Zaten we in het nieuwe gedeelte aan de andere kant van de weg en dat is veel en veel mooier dan het oude gedeelte. Hier heb je namelijk een prachtig uitzicht op de Rinjani. Het eten bij Green Orry was niet zo, maar direct rechts naast Green Orry zit een nieuw restaurantje dat erg lekker is.

– Manta Dive Gili Air, op zich prima bungalow bij Manta Dive (we zaten helemaal achterin) maar direct ernaast staan de Waterfront Bungalows (ook van eigenaren Manta Dive) die wellicht wat duurder zijn maar wel een aantal malen mooier/comfortabeler, deze hebben o.a. geen zoutwater douche zoals de Manta Dive bungalows.

We hebben echt genoten en verheugen ons alweer op een volgende reis!!

Nogmaals heel veel dank & hartelijke groeten van Simone en Roelof