Beste mensen,

dank jullie wel voor het welkom thuis kaartje. We zijn nu al weer een week terug en elke dag praten en denken we nog over de afgelopen reis naar Indonesië.

Het was een prachtige reis en de zoektocht naar sporen van de familie in Kediri en Malang is buitengewoon succesvol geweest. Belangrijk daarbij was dat onze “chaufir” Adi een geweldige inspanning heeft geleverd om te zoeken en mensen aan te spreken om net iets meer moeite te doen om in hun geheugen te graven of papieren te doorzoeken. Mazzel dat we hem hebben “gekregen”. In Kediri heeft onze zoektocht zelfs de krant gehaald, met foto in de Java Pos. Zoals we inmiddels van Rama Tours gewend zijn, is de reis probleemloos verlopen. Strak geregeld hoor!

De kwaliteit van de hotels/villa’s/appartementen was bijzonder, met Qunci Villa’s op Lombok als absoluut hoogtepunt van luxe, service en exclusiviteit. Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt.

Lihat Sawah in Sidemen was in de rij van hotels het minst, met name vanwege het slecht onderhouden sanitair en het uitermate karige box-ontbijt wat we meekregen toen we vroeg in de ochtend voor de boot naar Lombok werden opgehaald.

Nogmaals, het was een prachtige reis met heel veel bijzondere ontmoetingen, mooie plekken en probleemloos reizen. Een reis op maat dus!

Hartelijke groet en tot ziens,

Edith en Mark Doornik