Beste Arielle,

Heerlijk hartelijk dank voor de welkomstkaart die wij op de deurmat hadden liggen toen wij weer thuis kwamen van onze reis naar Java en Bali met Rama Tours.

Wij hebben een geweldige reis gehad. De hele trip was door jou goed in elkaar gezet. Alles was perfect geregeld. Wij hebben in prima hotels overnacht. De chauffeur Aris was bijzonder aardig en heeft ons voortreffelijk en veilig over het drukke Java geleid. Bij Borobudur, Prambanan, paleis in Djogjakarta hebben we een gids genomen voor net even die extra informatie. Maar Aris is ook goed op de hoogte en kon ons precies vertellen waar wij naar toe moesten gaan. Hij was echt zorgzaam voor ons.
De overnachting plekken waren goed uitgekiend. Kediri was niet veel te beleven maar doorrijden naar Malang was echt wel even afzien geweest.

De transfers waren allemaal prima geregeld, naar Bali, op Bali. Ook daar hebben we nog heerlijke dagen gehad.

Ondanks de regentijd hebben we enorm geboft met het weer en het zonnetje regelmatig gezien.

De hotels waren bijzonder rustig, soms wat beschamend maar het is nu echt wel laag seizoen. Voor ons was dat helemaal geen probleem. De service was er niet minder om.

Ik wil jou met het team van Rama tours heel hartelijk bedanken voor de organisatie van onze Indonesië reis.
Het was voor ons een rustige gedachte dat alles uitstekend geregeld was en dat wij daar geen tijd aan hoefden te besteden tijdens onze reis.

Met vriendelijke groet,

Wuif van Berkel-Selderbeek