Rama Tours

Yogyakarta, Duta Boutique Villa

Duta Boutique Villa ligt tegenover, en hoort bij het Duta Garden hotel. Het ligt in een rustig straatje in een gezellige wijk met diverse winkeltjes en restaurantjes. U verblijft hier in een prachtige sfeervolle accommodatie, dichtbij het centrum van Yogyakarta en alle belangrijke bezienswaardigheden.

Kamers
Het hotel beschikt over mooie, ruime kamers/cottages met een gezellig zitje. De vloeren zijn gelegd met keramische tegeltjes met bijzondere motieven en de meubels zijn ook helemaal in stijl. De kamers beschikken over airconditioning, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Alle kamers liggen in de rustige tuin en rond het zwembad.

Faciliteiten
Het open restaurant beschikt over een uitgebreide kaart met lokale, Chinese en westerse gerechten. Hier wordt elke ochtend het ontbijt geserveerd, tevens voor de gasten van het Duta Garden hotel. Het zwembad en de fleurige tuin maken het helemaal af!

Meer informatie rondreis door Java »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.