Rama Tours

Vientiane, Lao Orchid

Het Lao Orchid is een prima middenklasse hotel van 5 verdiepingen, gelegen in het centrum van Vientiane dichtbij de rivier en de gezellige boulevard met avondmarkt. Tegenover het hotel zit een mooie tempel (Vat Chanh) waar ’s ochtends veel monniken komen. Als u vroeg opstaat kunt u dit bewonderen. Op steenworp afstand van het hotel liggen de Mekong rivier, de Nam Phu fontein en vele fantastische restaurants, winkels, historische tempels en andere bezienswaardigheden. Een prima uitvalbasis voor uw bezoek aan Vientiane!

Kamers
De 33 moderne kamers van het Lao Orchid hotel zijn onderverdeeld in deluxe kamers en deluxe suites. De deluxe kamers zijn met 30 m2 prima en beschikken over airconditioning, een kluisje, een tv, wifi en sommige hebben ook een balkonnetje aan de voorkant. De badkamer is ietwat eenvoudig en is niet uitgerust met ligbad, maar alleen een douche. De deluxe suites zijn twee keer zo groot, bestaan uit een apart leef- en slaapgedeelte en beschikken bovendien wel over een ligbad.

Faciliteiten
De faciliteiten van het Lao Orchid hotel zijn beperkt en bestaan uit een internetruimte en een restaurant dat zich deels buiten en deels binnen bevindt. In het restaurant worden Laotiaanse en Westerse maaltijden geserveerd. Tevens beschikt het hotel over een bar, roomservice, internet en wasservice.

Meer informatie rondreis Laos »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel