Rama Tours

Vientiane, Settha Palace

Dit prachtige Frans koloniale pand uit de jaren ’30 van de vorige eeuw is volledig gerestaureerd en omgetoverd tot een schitterend luxe hotel. De klassieke elegantie uit de Franse tijd komt hier volledig tot haar recht, welke u ook weer terug vindt in de perfecte service en vriendelijkheid van het personeel. Het Settha Palace hotel ligt ideaal in het centrum van Vientiane nabij de Nam Phu fontein.

Kamers
De slechts 29 kamers van dit mooie boutique hotel hebben allemaal uitzicht op de tuin of zwembad. Normaal gesproken verblijft u in een deluxe kamer, maar het hotel beschikt ook over 2 executive suites en 1 junior suite. Deze suites zijn ruimer en hebben een extra woonkamer. Alle kamers hebben een inrichting in Frans koloniale stijl. Donkere, robuuste meubels van rozenhout, houten vloeren en hoge plafonds.

Faciliteiten
In de schitterend aangelegde tropische tuin van Settha Palace ligt het zwembad, ondermeer aangelegd met rotsen uit Laksao in Midden-Laos. In de poolbar zijn gedurende de hele dag lichte snacks en drankjes te verkrijgen. Het restaurant serveert gerechten uit de Franse keuken. Verder beschikt het hotel over een business center met internet, printers en telefoon, een limousine service, wasservice en 18-uurs roomservice.

Meer informatie rondreis Laos »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.