Rama Tours

Vientiane, Salana Boutique

Het Salana Boutique hotel is een mooi boutique hotel middenin het centrum van Vientiane. Het hotel bevindt zich op korte loopafstand van de boulevard met gezellige restaurantjes en schuin tegenover het hotel is een staat een mooie tempel. Het hotel heeft een luxe uitstraling door gebruik van mooie klassieke, donkerhouten meubels en vloeren en prima verzorgde kamers.

Kamers
De superior en deluxe kamers zijn het eenvoudigst, maar desalniettemin verzorgd en ingericht met veel roodbruine tinten. Het raam is redelijk groot en zorgt voor voldoende lichtinval, maar deze kamers hebben geen balkon. De kamers beschikken over airconditioning, gratis wifi en een minibar en een nette, maar kleine badkamer. Deze kamers liggen verspreid door het gebouw, en u kunt de voorkeur geven aan de voorzijde met uitzicht op het levendige straatleven, of aan de achterzijde, met uitzicht op een tempel. Suites zijn een stuk ruimer en beschikken over dezelfde faciliteiten als de superior en deluxe kamers, en zijn daarnaast uitgerust met een heerlijke jacuzzi.

Faciliteiten
Het Salana Boutique hotel heeft een mooie kleine spa en op de vierde verdieping bevind zich de comfortabele lounge “The Living Room”, waar u uitzicht heeft over Vientiane en de Mekong rivier. Hier is ook een kleine bibliotheek gevestigd. Het Salana corner restaurant is gelegen op de begane grond en hier kunt u in een mooie ambiance ontbijten of dineren. De “coffee corner” in dit restaurant serveert heerlijke Laotiaanse koffie en gebakjes.

Meer informatie rondreis Laos »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.