Rama Tours

Togian eilanden, Black Marlin Dive resort

Het Black Marlin Dive resort bevindt zich op het grootste eiland van de Togian eilanden: Kadidiri. De Togian eilanden zijn de perfecte plek voor ontspanning en voor een ieder wat wils. Zo kunt u diverse dagtochtjes maken naar de verschillende eilanden en de lokale bevolking ontmoeten maar ook op het strand luieren met een ijskoud Bintang biertje! Ook voor snorkelen en duiken bent u aan het goede adres bij het Black Marlin Dive resort, het resort heeft namelijk een eigen duikcentrum. De onderwaterwereld ligt aan uw voeten!

Kamers
Het hotel bestaat uit 17 bungalows die voorzien zijn van een klamboe, een waaier, moderne badkamer en een veranda met een zitgedeelte met hangmat. De watervoorraad op het eiland is beperkt en dient opgepompt te worden. Het kan wel eens voorkomen dat er tijdelijk even geen water meer is omdat het opnieuw opgepompt moet worden. Het water is koud, maar door de hoge temperaturen in deze omgeving is dit doorgaans een fijne verfrissing. Er is elektriciteit van 17.00 uur tot 23.00 uur.

Faciliteiten
Het verblijf bij dit hotel is op basis van volpension. Het hotel heeft een restaurant, bar, een lounge aan het strand en een eigen duikcentrum.

Meer informatie rondreis door Sulawesi »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.