Rama Tours

Togian eilanden, Kadidiri Paradise resort

Kadidiri Paradise resort is prachtig gelegen direct aan het strand van Kadidiri, het grootste eiland van de Togian eilanden. U kunt allerlei leuke activiteiten ondernemen zoals snorkelen en duiken, maar ook een wandeling door de natuur maken, een zoetwatermeer met niet prikkende kwallen bezoeken en bijvoorbeeld een tochtje maken naar een dorp op palen boven de zee waar de lokale zeenomaden “Bajau” leeft.

Kamers
Er zijn vijf standard, vier superior en achttien deluxe bungalows met uitzicht op de tuin of de zee. Tevens zijn er twee sea villa’s die zich op palen boven het water bevinden, onze persoonlijke favoriet. Deze villa heeft vol zeezicht en vanaf het balkon van het huisje ziet u de mooiste vissen zwemmen. De verschillende kamers zijn voorzien van een waaier. De watervoorraad op het eiland is beperkt en dient opgepompt te worden. Het kan wel eens voorkomen dat er tijdelijk even geen water meer is omdat het opnieuw opgepompt moet worden. Het water is koud, maar door de hoge temperaturen in deze omgeving is dit doorgaans een fijne verfrissing. Er is elektriciteit van 17.00 uur tot 23.00 uur.

Faciliteiten
Het verblijf bij dit hotel is op basis van volpension. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar. Tevens is er een duikcentrum aanwezig en zijn vele uitstapjes te maken naar de omliggende eilanden. Vanuit het resort kunt u prachtig snorkelen in het huisrif of een magistrale zonsondergang zien vanaf de jetty.

Meer informatie rondreis door Sulawesi »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.