Rama Tours

Togian eilanden, Harmony Bay resort

Het Harmony Bay resort is direct aan het strand gelegen op de unieke Togian eilanden en bevindt zich op Kadidiri, het grootste eiland in deze omgeving. Het ultieme eilandgevoel ligt hier op de loer: niets moet, alles kan. Er zijn tal van activiteiten te ondernemen zoals duiken, snorkelen en boottochtjes naar een lokaal dorpje of een zoetwatermeer met niet stekende kwallen maar u kunt ook heerlijk ontspannen op het strand met een boek. Een echt onbewoond eiland gevoel!

Kamers
Deze accommodatie beschikt over houten bungalows. De deluxe bungalow liggen direct aan zee en zijn voorzien van een klamboe en terras met twee hangmatten, stoelen en een tafel. De watervoorraad op het eiland is beperkt en dient opgepompt te worden. Het kan wel eens voorkomen dat er tijdelijk even geen water meer is omdat het opnieuw opgepompt moet worden. Het water is koud, maar door de hoge temperaturen in deze omgeving is dit doorgaans een fijne verfrissing. Er is elektriciteit van 17.00 uur tot 23.00 uur.

Faciliteiten
Het verblijf bij dit hotel is op basis van volpension. Het hotel heeft een eigen restaurant waar men de heerlijkste gerechten voor u klaarmaakt. Het resort heeft een eigen duikcentrum waar u alle benodigdheden kan krijgen voor het duiken of snorkelen maar ook waar u uw duikvaardigheden kan uitbreiden of behalen.

Meer informatie rondreis door Sulawesi »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel