Rama Tours

Volg ons op:

Shilla | Rama Tours
Auteur
Shilla Verburgt
Reisspecialist
Stel een vraag
reisspecialist shilla | rama tours hoofdfoto

  Shilla Verburgt

  Mijn persoonlijke verhaal

  De opleiding International Tourism Management  aan Hogeschool Tio was voor mij een logische keuze, vanwege mijn voorliefde voor reizen. Na meerdere buitenlandse stages en een half jaar gestudeerd te hebben in Helsinki werd het voor mij opnieuw duidelijk dat ik in de reisbranche wilde gaan werken.

  Direct nadat ik ben afgestudeerd begon ik aan mijn eerste reis naar Azië: een rondreis door Thailand, waarna ik verliefd geworden ben op het verre oosten. De slingerende apen, het heerlijk geurende eten (om nog maar te zwijgen over de smaken), de lieve en behulpzame bevolking, de indrukwekkende en fotogenieke landschappen maar bovenal, de relaxte sfeer die er hangt. Kort daarna ben ik naar Bali en de Gili eilanden op vakantie gegaan wat ik zo mogelijk nóg mooier vind. Inmiddels heb ik ook Sumatra, Java, Laos, Singapore en de Filipijnen aan mijn lijstje mogen toevoegen. Reizen is absoluut mijn grootste hobby en ik ben dan ook nog lang niet klaar met het ontdekken van nieuwe bestemmingen. Ik zie het als een uitdaging om u te laten zien wat voor moois er nog allemaal te zien is door te gaan reizen!

  Mijn favoriete foto’s

  Mijn favoriete hotel

  rondreis bali pemuteran menjangan resort 28

  Mijn favoriete hotel is het Menjangan hotel op Bali. Het Menjangan Resort is een heerlijk hotel op een fantastische plek, namelijk in het Bali Barat National Park. Bij verblijf in een beach villa word je wakker van de opkomende zon boven de zee en het geluid van golven die zachtjes op het strand slaan. Zodra je de gordijnen opendoet zie je hertjes die op het strand liggen te genieten van het opkomende zonnetje en apen die al vrolijk door de bomen slingeren. Een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen. Bovendien is het Bali Barat National Park nog niet zo bekend bij de meeste toeristen en voelt het daarom als een onontdekt paradijsje.

  Mijn hoogtepunt in Zuidoost-Azië

  rondreis java hoogtepunt bromo vulkaan 3

  Mijn favoriete plek is de Bromo-vulkaan op Java. De combinatie van de indrukwekkende vergezichten tijdens zonsopkomst, de bumpy ride in een jeep door het grijze maanlandschap richting de vulkaan en vervolgens de adrenaline kick tijdens een wandeling over de kraterrand maken de Bromo vulkaan voor mij een absoluut hoogtepunt in Indonesië!

  Mijn favoriete gerecht is Saté Ayam

  reisspecialist shilla verburgt favoriete eten sate ayam

  Een favoriet gerecht kiezen vind ik moeilijk, het eten in Azië is sowieso altijd een feestje. Uiteindelijk blijft een klassieke Saté Ayam toch wel één van mijn favorieten. Wat ik vooral leuk vind is om te zien hoe dit in ieder restaurant toch weer net op een andere manier wordt bereid.

  Terug naar reisspecialisten

  Recente reisverslagen van Shilla

  rondreis maleisie header 1
  rondreis sri lanka header 2