Beste Henk en Ariëlle,

Bij deze willen wij jullie laten weten dat we thuis zijn na een fantastische vakantie! Alles is perfect verlopen, we hebben ontzettend genoten. We hebben Maleisië met warme gevoelens verlaten.

We hebben leuke vooral ontzettend veel vriendelijke mensen ontmoet. Vooral het respect dat mensen voor elkaar hebben ondanks de verschillende culturen heeft diepe indruk gemaakt. De vele boerka’s, de lawaaierige Indiërs, de rustige Maleisiërs, de kleurrijke Japanners en de ingetogen Chinezen. Allen even vriendelijk.

We hebben genoten van alle het mooie in Maleisië‘. Het moderne en luxe Singapore, het authentieke Malacca, het drukke en bijzondere KL, de prachtige maar beetje te toeristische Taman Negara. De schitterende Camerons Highlands (onze favoriet), kleurrijk Penang, en het prachtige rustige Langkawi! Onze kinderen hebben er ook vanaf de 1e minuut van genoten.

Jullie service was perfect! Alles prima geregeld, het vervoer was prima, prima chauffeurs en de locaties helemaal perfect ( alleen het hotel in Singapore was te klein, met kinderen). Het Meritius Pelangi, is fantastisch, moeten jullie zeker in jullie programma opnemen! Prijs kwaliteit verhouding echt top en leuk voor de kinderen.

Dank jullie wel voor de prettige samenwerking!

Hartelijk groeten,

Hugo en Angelique Barten