Beste Daphne,

Er is een volgende vakantie voor nodig om de rust te vinden om je even te bedanken voor de organisatie van onze geweldige reis. Wat hebben we een fantastische tijd gehad. We hebben zoveel gezien, genoten van alle cultuur, mensen, eten en de heerlijke temperaturen (met bijzonder weinig regen!). Bovendien stond er altijd iemand klaar om ons op te halen en alle hotels klopten qua boekingen (geen onverwachte verrassingen)! Heel erg fijn. Hierdoor kon ik ook zelf ontspannen en echt vakantie vieren. Kortom het was een groot succes.

Grote hoogtepunten waren toch wel de fietstocht in Bangkok, Hellfire Pass in de River Kwai, Chiang Mai en de fietstocht en trekking in Chang Mai (mede door de ontzettend aardige gids Louis) en Koah Sok. In Chiang Mai hebben we nog leuk contact gehad met jullie lokale agent. Hij heeft ons zelfs meegenomen naar een straathonden opvang, omdat onze dochter de straathonden zo zielig vond. Erg aardig van hem. Het hotel in Koh Samui, Peace Resort, was ook heerlijk ondanks dat het er redelijk druk was. Maar de mensen van het hotel waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam, zodat we een heerlijke relaxte tijd hebben gehad.

De eerste gids die we kregen, Marco, vonden we moeilijk te verstaan. Bovendien wilde hij niet echt buiten zijn eigen geplande programma. Soms wilden we namelijk ergens anders eten dan dat hij had bedacht en dat mocht dan niet van hem. Zo had hij in zijn programma staan dat we de middag van aankomst in Ayutaya alle tempels nog moesten zien (het was toen al 16.00 uur en de kinderen helemaal gaar), terwijl we de volgende dag nog meer dan genoeg tijd hadden om dit te doen. We hebben toch zijn programma moeten afwerken, omdat hij die middag weg ging. Dit was iets minder.

Elephant Hills was ontzettend leuk, echt een soort Afrikaanse lodge. Prachtige omgeving, goed verzorgd en hele aardige bekwame mensen. Voor ons gezin waren de programma’s alleen af en toe niet uitdagend genoeg. Dat hebben we ook met hen besproken met de manager. Hij was er toevallig al naar aan het kijken, dus hij begreep onze opmerking goed.

Nogmaals heel veel dank voor al je werk, het was echt super!
Nu ga ik het fotoboek in elkaar zetten..een grote, maar gelukkig leuke, klus.

Succes met je werk,
wie weet tot in de toekomst,

Hartelijke groeten namens het hele gezin,

Hermance Collot d’Escury

ps: heel attent de welkom thuis kaart!