Beste Daphne,

We wilden even laten weten dat we een fantastische vakantie hebben gehad in Maleisië.
We zijn overal goed en gastvrij ontvangen, de chauffeurs en gidsen waren erg aardig en behulpzaam. De hotels waren prima, we vonden de hotels in Malaca en Kota Kinabalu echt super!
Het is ons ook erg goed bevallen dat we zelf een beetje de dagen konden indelen in Kuala Lumpur, Malaca en Kota Kinabalu. Met behulp van jullie info en The Lonely Planet hebben we gezien wat we wilden zien.

Sepilok was natuurlijk erg leuk met de Orang-Oetans, en het hotel lag prachtig! Wel jammer dat we alle vijf hier last van onze buik hadden na het eten. Het eten was erg lekker, daar niet van, maar onze darmen zijn hierna goed van slag geweest. (In KL en Malaca hebben we voor lunch en diner steeds bij lokale restaurantjes gegeten en dat kon prima. Zelfs de kinderen hebben overal heerlijk gegeten en nergens last van gehad).

De gids die we hadden in Sukau was ontzettend goed. Hij wist heel veel te vertellen en deed er alles aan om zoveel mogelijk verschillende dieren te laten zien. We hebben er echt van genoten. De tocht er naar toe was al een hele ervaring, vooral met de krokodillen langs de kant!

Na Sukau zijn we naar Brunei geweest bij mijn zwager en zijn familie. Ook hier hebben we een heerlijke week gehad.

Voor onze 3 kinderen (en ook voor ons!) was het een vakantie om niet meer te vergeten!

Nogmaals bedankt voor het organiseren van de reis!

Met vriendelijke groeten,
Linda van der Geer