Beste Karolien,

Door een misverstand is er nog geen mail naar jullie verstuurd van “hoe-FANTASTISCH-wij-de-vakantie-vonden!”. Excuses, want ik dacht dat mijn vrouw een mail zou sturen (en zij dacht hetzelfde…).

Allereerst nog hartelijk dank dat u deze vakantie helemaal geregeld heeft en dat wij van de ene verrassing in de andere kwamen. Dat kwam ook door het feit dat wij voor de vakantie weinig tijd hadden om alles goed door te nemen en voor te bereiden, dus iedere dag was weer een verrassing! En omdat we eigenlijk nergens druk over hoefde te maken, was dit dus ook geen probleem.

Als we dan toch 2 puntjes mogen geven die naar onze mening “minder” waren, dan is het een hotel in het centrum van Ende. Na de 3 FANTASTISCHE hotels op Flores, was dit een dompertje. Ook omdat het midden in een stadje was en wij om 15.00 uur daar aankwamen, konden we niet echt “weg”. En het was er door het vocht gewoon “muf”.

Het tweede puntje is: dat we voor onze vlucht vanuit Labuan-Bajo naar Bali, niet wisten waar we terecht moesten voor de tickets. Mijn vrouw werd hier erg zenuwachtig van… uiteindelijk hebben we iemand van jullie agent hulp gekregen om de tickets te krijgen.

Dus als dat alles is, dan valt dat reuze mee, toch? We zijn blij en we kijken nog iedere dag met veel plezier terug naar deze vakantie.

Bedankt!

Groet,

Richard de Rijke