Beste Irene en Rama Tours Team,

We zijn nu twee weken terug van Bali en het vakantiegevoel valt moeilijk te vergeten.
Het is toch wel terug even wennen aan het dagelijks ritme.

We hebben dan ook een onvergetelijke reis mogen maken. Een reis die Rama Tours tot in de puntjes voor ons heeft voorbereid, altijd even vriendelijk en correct.

Alle afspraken werden ter plaatse zorgvuldig nagekomen en de twee transfertochten met bijbehorende uitstappen werden goed gevolgd.Enkel de tocht van Lovina naar Candidasa was iets te vol geboekt om van alle bezienswaardigheden ten volle te kunnen genieten. Maar de aankomst in het schitterende resort Rama Candidasa heeft alles goed gemaakt.

Ook de andere twee resorts, Pita Maha in Ubud en Puri Bagus in Lovina, waren heerlijk om te vertoeven.

Ik wou ook nog meegeven dat we de informatiebrochure die we in de brievenbus mochten krijgen regelmatig hebben gebruikt om restaurantjes te zoeken.
In Lovina hebben we een loterij gewonnen en gratis gegeten en de Duitse eigenaar wist zelfs niet dat hun Warung vermeld stond in jullie brochure. Een aangename verrassing voor hen dus.
Misschien kunnen er nog een aantal echte lokale Warungs worden vermeld waar typisch Balinees kan worden gegeten (lekker en goedkoop). Zo hebben we voor ongeveer €20 gedineerd met vier personen (voorgerecht, hoofdgerecht en drankjes) in Ubud bij Mama’s Warung, wat een echte aanrader is.

De Balinese temperatuur (warm maar met een heerlijk briesje), de hartelijke mensen, de natuur en de cultuur hebben een droomreis in vervulling doen komen. De kinderen zullen over vijftig jaar nog herinneringen bovenhalen, wij misschien net iets minder lang.

Vriendelijke groeten,

Filip en Tanja,
Magali, Lennert.