Beste Karolien,

Het is al weer te lang geleden dat wij terug zijn gekomen uit Indonesië. Allereerst nog bedankt voor de snelle afwikkeling rondom de reis en dank voor het ‘welkom thuis’kaartje.

Graag wil ik je nog terugkoppeling geven over de 11 daagse arrangement die wij via jou hebben geboekt.

Chauffeur/Tour

Mijn complimenten over de touroperator en de chauffeur die ons heeft begeleid. Wij waren uitermate tevreden over hem. Zijn manier van rijden, adviezen, tips etc. In goed overleg bespraken wij van te voren wat handig was om te bekijken/bezichtigen.  Daarnaast hadden wij een nieuwe bus die zeer comfortabel en luxe was. De USB oplader in de bus was vooral voor mijn kinderen top! Wij hebben er met plezier in gezeten, ook gedurende de lange rit van 12 uur van Yogja naar Malang. Als wij meer tijd hadden had ik hier het liefst een tussenstop gemaakt. Ons hoogtepunt was uiteraard Bromo. Met de jeep en beide chauffeurs hebben wij een bijzondere ochtend op Bromo gehad.

Vlucht

De vlucht van Surabaya naar Bali was ook allemaal goed verlopen

Accommodaties

Alle accommodaties waren prima. Ik moet wel zeggen dat het hotel in Sanur Bali Beach Grand  een beetje gedateerd was en vond het niet echt de 5 sterren waard. De kamers waren schoon en luxe, maar de badkamers vond ik gedateerd. Dat vond ik wel jammer, maar desalniettemin hebben wij genoten van de gehele reis. Ook de transfers op Bali waren prima georganiseerd.

Al met al een mooie reis zonder narigheid en om zeker niet snel te vergeten. Dank en hoop je hiermee even in het kort een terugkoppeling te hebben gegeven.

Hartelijke groet

Ferra