Geachte heer Smits,

Bij thuiskomst van onze fantastische reis naar/door Indonesië troffen wij uw kaartje aan. Leuk dat u ons welkom thuis wenst.
Graag melden wij u dat we zeer tevreden zijn met het verloop van de reis. Alles was prima geregeld, zowel op Java als op Bali zijn wij prima geholpen met alles en nog wat.
Met name over de chauffeur van ons busje op Java, Komar, zijn we erg tevreden. Hij, Komar, heeft ons steeds uitvoerig met van alles geholpen en steeds kwam hij met goede voorstellen over de invulling van de dag. Zeker ook zijn stuurmanskunst mag niet onvermeld blijven. Al was de weg nog zo druk of slecht, hij heeft ons steeds veilig gebracht waar we naar toe wilden.
Jammer genoeg moesten we in Permuteran afscheid van hem nemen. Maar ook de chauffeurs en de gids op Bali hebben positief bijgedragen aan het aangename verblijf. Het was een mooie en interessante excursietransfer en de extra dag met gehuurde auto met chauffeur was goed verzorgd.

Kortom: De reis was een overweldigende ervaring. Zeer goed verzorgd, vanaf onze planning en gesprekken met u, tot en met het vertrek en de reis naar huis.
We zijn dan ook heel blij met uw inzet en danken u van harte voor uw aller inbreng. We zullen vast en zeker nog lang nagenieten.

Met vriendelijke groet,

Nanda en AndrŽ Elink Schuurman